Lieliskas ziņas tiem, kuri bieži ēd eļļā ceptus ēdienus Posted on 16/02/201620/09/2017 by Aigars Andersons Related Post Dārzniekus aicina izbārstīt apelsīnu mizas dārzā Dārzniekiem tiek ieteikts jau tagad paveikt vienu svarīgu rudens zāliena darbiņu — pirms nav par vēlu Tuncis ar pastu cepeškrāsnī garšos daudz labāk, ja receptē pievieno divas papildu sastāvdaļas Ķiplokus uzglabājam eļļa, bet olas sasaldējam – ikdienas mājsaimniecības noslēpumi Visu mūžu esi nepareizi mazgājusi matus – eksperte atklāj lielāko kļūdu Pateicoties nesen veiktam pētījumam, “spinātu ēšanas” pasaule visai drīz mainīsies. Mūsu pašapziņu vairs nemazinās tas, ka ikdienas diētā būsim iekļāvušas nelielu daudzumu ceptas pārtikas. Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu! Tālāk1 no 2 Jums varētu arī interesētKaimiņš jau piecus gadus šādi baro jāņogas un upenes: ogas ir teju tik lielas kā vīnogasVienkāršs noslēpums, kāpēc veļas pulveri ieliet putekļsūcējāKā attīrīt tējas un kafijas traipus no traukiem